Faldsikring

Montering af tag- og faldsikring

Professionelle og erfarne eksperter

Hos BK Tag installerer og monterer vi en funktionel og sikker faldsikring på dit tag, så håndværkere nemt kan efterse og inspicere din tagdækning, skorsten, ovenlysvindue m.m. Udstyr og elementer som ofte kun kan tilgås med risiko for nedstyrtningsfare.

Vi tager sikkerhed i højden meget seriøst, og gør ALT hvad vi kan for at forebygge ulykker. Samtidig ønsker vi, at give vores medarbejdere de mest optimale betingelser når tagarbejdet udføres – på den måde kommer vi bedst og hurtigst i mål med din tagopgave.

Lovpligtig tagsikring
I følge lovgivningen og Arbejdstilsynets forskrifter, så skal der installeres faldsikring, hvis der ikke er andre muligheder for at sikre fald fra højden.

For at garantere en lovlig og sikker montering bliver fald- og tagsikring udelukkende udført af en certificeret tagdækker i faldsikring. Dermed er du sikret, at taget stadig er helt tæt og sikringen er installeret korrekt.

Certificeringen er sikret gennem uddannelse og kursus hos førende leverandører af tag- og faldsikring. Det er din garanti for sikkerhed i højden.

Har du behov for faldsikring?

Tag os med på råd når du overvejer professionel faldsikring på dit tag. Vi kan sammen gennemgå dit behov for en sikker faldsikring og se, om dit tag opfylder de gældende lovkrav for færdsel og udførelse af arbejde på taget.

Vi er uddannede specialister i faldsikring, og i samarbejde med dig finder vi altid den bedste løsning til netop dit tag.

Tøv heller ikke med at kontakte os, hvis du har behov for hjælp til en anden opgave inden for tagdækning, tagpap eller reparation af tagpap – Vi står altid klar med kyndig rådgivning og udførsel af store som små opgaver.

Kontakt BK Tag
Kontakt os på telefon 53 69 35 50 eller send os en besked via kontaktformularen. Har du mulighed for det, så må du meget gerne sende billeder af din opgave. På den måde kan du hurtigt og nemt få et uforpligtende tilbud.

Kan vi ikke lige svare telefonen, så er vi formentlig i gang med endnu en spændende tagopgave. Indtal en besked eller send en e-mail til info@bktag.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.