Sedumtag

Det grønne og naturskønne sedumtag

Det miljøvenlige valg

Hos BK Tag kan vi tilbyde det eftertragtede sedumtag, som mange også kender som ”grønne tage”. Vi udfører sedumtag på både private boliger, sommerhuse, carporte og større erhvervsejendomme m.m.

Den populære tagtype kombinerer det æstetiske og funktionelle i en miljø- og energivenlig tagløsning, der anlægges som en udvidelse på dit eksisterende tag. Med den store mængde nedbør vi oplever i Danmark er sedumtaget med til at reducere afledningen af regnvand, og dermed aflaste kloaksystemet rundt om din bolig eller ejendom.

Fordele ved sedumtag
De grønne tage er både smukke, miljøvenlige og en god måde at få naturen ind i din bolig. De stærke vegetationsmåtter beskytter dit undertag og sikrer en god isolering.

  • Miljøvenligt
  • Naturligt
  • God isolering

Med et sedumtag nedbringer du energiforbruget i din bolig. Taget beskytter mod varme om sommeren, og reducerer dermed behovet for afkøling, mens det om vinteren holder godt på varmen fra huset. Et oplagt valg til den miljøbevidste boligejer.

Få en pris på sedumtag

Hos BK Tag kan du altid få et uforpligtende tilbud på din næste tagløsning. Vi har stor erfaring med montering af sedumtag og går aldrig på kompromis med kvaliteten – samtidig er vi super effektive, så vi altid kan give en konkurrencedygtig pris på dit nye tag.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Tag en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov – Vi kan træffes på telefon 53 69 35 50 eller via kontaktformularen her på siden. Har du mulighed for det, så må du meget gerne sende billeder af din opgave. På den måde kan du hurtigt og nemt få et uforpligtende tilbud.

Kan vi ikke lige svare telefonen, så er vi formentlig i gang med endnu en spændende tagopgave. Indtal en besked eller send en e-mail til info@bktag.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.