Tagpap

Montering og pålægning af tagpap

Vælg den rigtige tagløsning

BK Tag er specialister i alt inden for tagdækning, og kan både rådgive og montere den helt rigtige løsning med tagpap. Vi har ekspertisen til at løse opgaven for både privat og erhverv – uanset om hele dit hus eller ejendom skal have nyt tagpap, eller du blot ønsker en holdbar løsning på taget af sommerhuset eller garagen. Hertil tilbyder vi også renovering af tagpap.

Et tag med mange muligheder
Når der skal lægges tagpap er der mange muligheder. Uanset opgavens størrelse står vi klar med råd, vejledning og de helt rette fagfolk til opgaven.

Hos BK Tag udfører vi b.la. følgende typer af tagdækning:

 • Listedækning
 • Glatdækning
 • Plankedækning
 • Renovering af tagpaptag

Et tagpaptag der monteres af en erfaren og professionel tagdækker kan holde op til 50 år, og er en efterspurgt løsning på et fladt tag eller tage med en lav hældning.

Tagpap er et billigere alternativ til andre traditionelle tagtyper, og helt uden du behøver at går på kompromis med kvalitet, holdbarhed og æstetik. Derfor er et nyt paptag også en populær tagløsning hos mange husejere og boligforeninger.

Få et uforpligtende tilbud på Tagpap

Undgå at mindre skader udvikler sig med tiden, og spar mange tusindvis af kroner med et tageftersyn af dit tagpaptag. Hos BK Tag tager vi gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave – Dette gælder uanset om du skal bruge montering og pålægning af tagpap, eller renovering af tagpap.

Vores faglærte tagdækker gennemgår dit tag for skader og utætheder, så du får overblik over tagets tilstand. Det sikrer dig en uvildig og professionel vurdering af dit tag, og vi står naturligvis klar med råd og vejledning omkring tagreparation og eventuel udskiftning af dit tagpap – Vi kan hjælpe dig med alt inden for tagdækning, faldsikring og reparation af tagpaptag.

Kontakt BK Tag
Kontakt os på telefon 53 69 35 50 eller send os en besked via kontaktformularen. Har du mulighed for det, så må du meget gerne sende billeder af din opgave. På den måde kan du hurtigt og nemt få et uforpligtende tilbud.

Kan vi ikke lige svare telefonen, så er vi formentlig i gang med endnu en spændende tagopgave. Læg en besked eller send en e-mail til info@bktag.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 • BK Tag ApS

  Sydsjælland afdeling:
  Starhøjvej 3
  4683 Rønnede

  Nordsjælland afdeling:
  Kurreholmvej 33
  3330 Gørløse