Om os

Tagdækker med 12 års erfaring

Kvalitetsbevidst tagdækning

Hos BK Tag har vi konstant fokus på kvalitetsbevidst tagdækning til konkurrencedygtige priser – hos os er ingen tagopgave for stor eller lille. Som kunde er du med hele vejen i processen, og vi er anerkendt for vores høje serviceniveau fra start til slut.

Vi udfører alt inden for tagdækning. Uanset opgavens størrelse står vi klar med råd, vejledning og de helt rette fagfolk til opgaven. BK Tag er eksperter i tagopgaver, herunder:

Tagdækning på hele Sjælland
Med fast base i Rønnede udfører vi professionel tagdækning på hele Sydsjælland, Hovedstaden og resten af Sjælland. Vi står altid klar med råd og vejledning til din næste tagløsning, og hjælper både private og erhverv med professionel tagdækning.

Få et uforpligtende tageftersyn

Undgå at mindre skader udvikler sig med tiden, og spar mange tusindvis af kroner med et tageftersyn af din tagpap. Derfor tilbyder BK Tag et uforpligtende eftersyn af dit nuværende tag.

Vores faglærte tagdækker gennemgår dit tag for skader og utætheder, så du får overblik over tagets tilstand. Det sikrer dig en uvildig og professionel vurdering af dit tag, og vi står naturligvis klar med råd og vejledning omkring tagreparation og eventuel udskiftning af dit tagpap.

Kontakt BK Tag
Kontakt os på telefon 53 69 35 50 eller send os en besked via kontaktformularen. Har du mulighed for det, så må du meget gerne sende billeder af din opgave. På den måde kan du hurtigt og nemt få et uforpligtende tilbud.

Kan vi ikke lige svare telefonen, så er vi formentlig i gang med endnu en spændende tagopgave. Indtal en besked eller send en e-mail til info@bktag.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.